TOTS 21

Imatge d'arxiu de la Biblioteca de Cambrils.

Imatge d’arxiu de la Biblioteca de Cambrils.

La Biblioteca Municipal de Cambrils posa en marxa la seva programació prevista pel mes de novembre. Entre altres activitats destaca la xerrada ‘Què és la vida?’ que se celebrarà el divendres 20 de novembre, de 19 a 20:30 hores. Es tracta d’una xerrada entorn a la raó de ser i d’existir, amb les nostres vivències, emocions, sentiments i reptes en el món que ens envolta. La sessió anirà a càrrec de Marta García i Moreso, coach personal, i Núria Fernández Sala, assessora personal i empresarial, que intentaran respondre preguntes com d’On venim?, Què venim a fer?, On anem?, I tu, què vols a la teva vida? Què és la vida? Quin sentit té la teva? Vols canviar-la? L’objectiu final de la trobada és que la persona senti benestar, sigui conscient de tot el seu potencial i el comparteixi. L’activitat està patrocinada per la Central de Biblioteques de Tarragona.

Entre les altres activitats previstes també destaca una nova sessió del cicle ‘Qui vol un conte?’, que tindrà lloc el dimecres 4 de novembre, a les 18 hores. Es tracta d’una hora del conte amb Rosana Andreu dirigida a nens i nenes a partir de 5 anys.

També cal destacar la celebració de ‘Entre lletres i imatges’, que tindrà lloc dimecres 18 de novembre, a les 18 hores. En aquesta sessió s’explicaran àlbums il·lustrats per als més petits des d’una perspectiva visual. L’activitat està dirigida per Rosa Ma Fusté qui a través de diversos àlbums il·lustrats parlarà de Monstres. Es tracta d’una activitat per a infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult.

Per últim, mencionar que el dimecres 11 de novembre, a les 18 hores, la Biblioteca acollirà una nova sessió dels Tastets TIC, en aquest cas per aprendre el funcionament i els aspectes principals d’eBiblio. Els assistents podran conèixer com accedir per primer cop a la plataforma, amb quins dispositius es pot fer ús del servei, així com les característiques principals pel que fa al préstec, devolució, renovació i reserves dels llibres.