.

.

TOTS 21

Paula Ibañez va néixer el 28 de juliol del 1990, té 32 anys i fa 1,62 d’alçada. El seu dorsal serà l’11.

Paula Ibañez serà la nova base del primer equip del TGN Bàsquet, segons ha informat aquesta tarda el club per mitjà de les seves xarxes socials. Es converteix en la segona incorporació oficial per la temporada 2022/2023, després del fixatge de Sheila Maeztu. Ibañez va néixer el 28 de juliol del 1990, té 32 anys i fa 1,62 d’alçada. El seu dorsal serà l’11.

La Paula va començar a jugar a bàsquet al planter del CB Tarragona. Del 2008 al 2012 va estar jugant al Sènior del CBT -3 temporades a primera catalana i una a Copa Catalunya-. Després, estaria 9 temporades al CB Lleida, amb el qual ha jugat aquesta passada temporada la Lliga femenina 2 (LF2).

Aquest estiu, l’entitat lila es va posar en contacte amb la Paula per fitxar-la per aquesta propera temporada. “He fitxat pel TGN d’una banda perquè a nivell esportiu em va agradar l’estil de joc i el projecte que em va plantejar l’entrenador. D’altra banda, per les amistats que tinc dins del grup”, diu Paula explicant els motius del seu fixatge pel TGN Bàsquet. A més, ”Vaig decidir que havia arribat l’hora de tancar una gran etapa a Lleida i tornar a casa, a Tarragona”.

Sobre què espera de la temporada 22/23, afirma que «personalment, espero poder incorporar-me amb totes les garanties després de la lesió que he patit recentment i ajudar a sumar a tot l’equip».

El tècnic Marc Rovirosa explica què aportarà la nova incorporació a l’equip: ”El fixatge de la Paula Ibañez ens donarà molt de control en el joc, superioritats a través de l’1×1 i lectures de tots els espais. I destaca: ”és una molt bona passadora i directora, amb capacitat d’anotar tant en penetració com en llarga distància. Serà un luxe i un plaer tenir una jugadora com ella a l’equip”.

Redacció