.

.

TOTS 21

Els participants de l’11è Duatló de la Pobla hauran de superar un circuit de 5 quilòmetres de cursa a peu, 18 quilòmetres en BTT i 2,5 quilòmetres de cursa a peu per finalitzar el recorregut. Foto: Ajuntament

Els amants de l’esport en general, i del duatló en particular, tenen una cita imprescindible a la Pobla de Mafumet el proper dia 8 d’octubre. Un any més, el municipi acollirà el Duatló, una competició que enguany arriba a la seva onzena edició. Running Solutions i l’Ajuntament de la Pobla col·laboren de nou en l’organització d’aquesta prova, les inscripcions de la qual ja estan obertes en les seves dues modalitats -individual o per relleus- a través del lloc web https://sbhotelstriathlonseries.com/duatlo-lapobla/

Com en edicions anteriors, els participants de l’11è Duatló de la Pobla hauran de superar un circuit de 5 quilòmetres de cursa a peu, 18 quilòmetres en BTT i 2,5 quilòmetres de cursa a peu per finalitzar el recorregut. En la categoria de relleus, que poden ser mixtes, un participant completarà la cursa a peu i, l’altre, el circuit en BTT. A més, A més, també hi haurà curses infantils i premis per als millors duatletes de les diverses categories masculines, femenines, per parelles i competidors locals. Com és habitual en aquesta cita esportiva, tot els participants inscrits rebran una samarreta, així com servei d’avituallament en completar la seva participació al Duatló i una fotografia del moment de la seva arribada a meta.

Des de l’organització es recorda que la recollida de dorsals, l’entrega d’obsequis d’inscripció (bossa del participant) i el check in de la bicicleta es farà en la franja horària de 15 a 16.30 h, mentre que el Duatló donarà inici a partir de les 17 h.

A l’octubre, tornen els Ranking Games

D’altra banda, el cap de setmana del 14 al 16 d’octubre tindrà també un marcat caràcter esportiu, tota vegada que tornen a la Pobla els Ranking Games. Després que el municipi ja va acollir aquesta cita l’any passat i davant les bones sensacions que va deixar la cita a amfitrions i a organitzadors, la Pobla acollirà de nou aquesta competició esportiva per a empreses, corporacions i institucions amb vocació guanyadora i competitiva, que promou l’esport com un eix de vertebració interna i un aparador de la pròpia marca.

Enguany, la prova ofereix competicions en bàsquet 3×3, futbol 3×3, natació, pàdel, tir amb arc, running per relleus i sogatira, a més d’interessants xerrades i activitats complementàries, com ara valoracions biomètriques de la petjada dinàmica o teràpies de microcirculació físic-vascular.

Les empreses i organitzacions interessades a inscriure el seu equip poden fer-ho fins al 30 de setembre, a través del lloc web https://rankingames.world/poblamafumetoctubre2022/. Els equips, de vuit membres, poden ser masculins o mixtes (4 homes i 4 dones).

Amb aquestes dues iniciatives, la Pobla de Mafumet segueix apostant clarament pel foment de la pràctica esportiva com a camí cap a un estil de vida saludable. A l’habitual oferta d’instal·lacions i modalitats esportives que poden ser practicades al municipi, i que es veu completada amb l’organització d’iniciatives consolidades com són la Bicicletada popular, les caminades populars o els campionats de futsal a l’estiu, cal afegir-hi el ja més que consolidat Duatlóo i els Ranking Games, que repeteixen a la Pobla després de l’èxit organitzatiu assolit l’any passat.

Redacció