.

.

TOTS 21

Una imatge del vermut. Foto: Cedida

Una imatge del vermut. Foto: Cedida

Junts per Riudoms va celebrar dissabte, a la plaça de l’Arbre, un vermut electrònic jove per donar a conèixer les seves propostes en matèria de joventut per la pròxima legislatura. L’acte va comptar amb la presència dels membres més joves de la llista electoral, Marc Salomó, Jordina Carbó, Aida Gispert, Adam Ouali i Èric Domènech. Aquest últim, a més, va participar en el vermut com a dj sota el nom de Dj Locoromolo.

Junts va presentar les propostes en matèria de joventut. Foto: Cedida

Junts va presentar les propostes en matèria de joventut. Foto: Cedida

El futur del jovent
Durant l’acte i davant d’una plaça plena de joves, els candidats van aprofitar l’ocasió per presentar algunes de les propostes més destacades del seu programa per als joves de Riudoms, com la creació d’un espai polivalent per a festes, l’organització d’una associació per a joves, impulsar un festival de música electrònica i art urbà, generar ajudes d’accés a l’habitatge, impulsar l’Espai Jove i les activitats que s’hi generen, millorar la zona del camp de futbol vell o crear espais on els joves puguin presentar les seves pròpies idees.

Quatre anys apostant pels joves
Durant aquesta última legislatura, des del govern de Junts per Riudoms s’ha posat el focus de forma destacada en l’àmbit de la joventut. De de l’Espai Jove s’han promogut activitats de diverses tipologies per al jovent, englobades en un nou Pla Local de Joventut presentat el passat 2021; es va celebrar la segona edició de la jornada “Riudoms Jove”, amb diferents actes i concerts; s’ha seguit apostant per l’Escola de Lleure “Viu l’Estiu”; s’ha continuat potenciant el Parc de Nadal per als més petits; s’ha fet el cicle de xerrades “Créixer en família”, per a famílies amb joves; s’han celebrat concerts i vermuts electrònics com “l’Avellana Sound” i el “Movember”; s’ha apostat per grups de qualitat a les Ulé Barraques i, juntament amb la Fundació Barça, actualment s’està duent a terme el projecte “Barça Activa’t”, on els joves estudien, fan esport i participen en la creació d’un projecte social que pugui aplicar-se a Riudoms.