.

.

TOTS 21

Sergi Pedret incorpora 3 dones en els primers llocs de la candidatura

Sergi Pedret incorpora 3 dones en els primers llocs de la candidatura

Durant aquesta setmana, el projecte de Junts per Riudoms encapçalat per l’alcalde deRiudoms Sergi Pedret, ha presentat a través de les xarxes socials les 5 primerespersones la candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig. La llista novetat enel primer tram de la llista electoral ve donada per dos factors: per la presència majoritàriade dones i per la renovació, ja que es tracta de persones que es presenten per primer aunes eleccions municipals.

Sergi Pedret, alcalde i número u, ha explicat que l’equip de Junts per Riudoms que s’estàconstituint serà «ampli i transversal, ja que integra persones amb perfils diferents, unidesper un projecte de futur compartit per a Riudoms». La formació política vol presentar individualment tots els membres de la seva candidatura a través de les xarxes socialsperquè, afirma Pedret, «cada persona de la llista és important, ocupi el lloc que ocupi,perquè tothom pot sumar il·lusió, idees i experiència des del seu camp».

L’alcalde tambéha agraït «el pas que han fet les persones que s’incorporen a l’equip, i la implicació i elcompromís que han demostrat des del primer moment amb el poble i amb el projecte deJunts per Riudoms».Renovació i experiènciaEls primers llocs de la llista que s’han presentat combinen renovació i experiència. Lesnoves incorporacions a la llista són Núria Mas, Inma Parra i Judit Albesa. La número 2 dela llista és Núria Mas Folch, té 38 anys, és responsable administrativa i comptable, i una persona molt implicada i compromesa amb la cultura popular de Riudoms. La número 3de la candidatura és Inma Parra Hipólito, 43 anys, diplomada en Turisme i empresària.

És membre de la Junta del Club Pàdel i Tennis Riudoms. Durant 20 anys va ser jugadora icoordinadora de l’equip de Futbol Sala Femení de Riudoms i organitzadora de torneigsd’aquest esport a Riudoms. En quart lloc, es presenta la Judit Albesa Fontgivell, 53anys, llicenciada en Geografia i Història i mestra. És una persona molt implicada en elteixit associatiu de Riudoms i en les causes socials. És voluntària de la Parròquia de SantJaume, catequista i membre del Club de Lectura de la Biblioteca Municipal «Llibres, cafè iavellanes».L’experiència de la llista en gestió municipal l’aporten Sergi Pedret Llauradó i JordiDomingo, número 5 de la llista. Pedret és alcalde de l’Ajuntament de Riudoms i regidor deServeis Públics i de Governació.

Té 35 anys i en suma més de tres i mig d’experiènciadavant d’unes de les regidories clau d’aquest mandat municipal. És empresari del sectorcomercial de components hidràulics industrials, pare de dues filles, i una persona activaen el teixit associatiu de Riudoms i molt implicada en iniciatives socials. Actualment,també és diputat a la Diputació de Tarragona, on és responsable dels centres d’educacióespecial.

Jordi Domingo Ferré, prejubilat, 61 anys, és llicenciat en CiènciesEconòmiques i Empresarials. Ha estat directiu i màxim responsable econòmic d’unaempresa multinacional del sector de la petroquímica. És regidor d’Hisenda de l’Ajuntamentde Riudoms des del 2015 i soci del CERAP i del Club Deportiu Riudoms des de fa més de20 anys.Junts per Riudoms seguirà presentant individualment la llista de persones que configurenla candidatura a les eleccions municipals a través de les xarxes socials (facebook, twitter iinstagram) durant els pròxims dies