TOTS 21

Xavier Quintana, coordinador local, a la seu de Junts per Catalunya – Tarragona. Foto: Tots21

El Comitè Local de Junts per Catalunya – Tarragona s’ha mostrat ‘sorprès i atònit’ respecte a la situació promoguda per l’Ajuntament de Tarragona de voler aplicar taxes als guals de manera ‘generalitzada i indiscriminada’.

Des de l’Executiva Local de Junts per Catalunya a Tarragona afirmen que ‘la intenció real d’aquesta imposició no és altra que la d’un mer afany recaptatori’, sense tenir en compte les moltes particularitats en l’aparcament de les diferents zones de la ciutat, ‘com així s’ha fet palès en algunes urbanitzacions de l’extraradi, com poden ser l’Albada, Rodolat del Moro, o les urbanitzacions de Llevant, per citar alguns exemples’.

‘Tot i que avui dia ens trobem sense representació municipal al consistori, no volem deixar passar l’oportunitat de reclamar que l’increment en la càrrega fiscal que suporten els ciutadans hauria de repercutir en una millora directa dels serveis que tots rebem, en lloc d’utilitzar-ho com a arma per a quadrar el pressupost municipal’, subratlla Junts.

En especial, des de Junts per Catalunya a Tarragona ‘volem fer palès que l’aplicació indiscriminada d’aquesta taxa, en el moment actual, on la difícil situació econòmica generada per la pandèmia de COVID-19 fa que moltes famílies hagin vist reduïts els seus ingressos, no té cap lògica ni sentit. Tractar d’aplicar aquesta mesura en l’actual context no és només injust, si no que a sobre ni s’ha tingut en compte ni s’ha exposat cap criteri tècnic que justifiqui la bondat d’aquesta mesura, imposant, la mateixa simplement amb un únic objecte, el recaptatori’.

Des de Junts per Catalunya a Tarragona ‘volem que la política sigui una eina al servei de la gent i, per tant, creiem que qualsevol mesura adoptada ha de ser coherent, raonada, compartida amb la ciutadania, i que repercuteixi en la millor qualitat de vida dels nostres conciutadans, però no basada en un simple i pur afany recaptatori’.