.

Júlia Suárez. Foto: CAT

Diumenge es va disputar a Sevilla el 90è Campionat d’Espanya de marxa en ruta i el 26è de Federacions Autonòmiques Sub16, on Júlia Suárez hi va tenir un paper destacat.

L’atleta del Club Atletisme Tarragona va guanyar la prova fent els 5km amb un temps de 24’28 (marca personal), proclamant-se campiona d’Espanya individual Sub16. A més, junt amb les seves companyes de selecció Sofia Santecreu (2a) i Marta Jimenez (4a), va obtenir la victòria per Federacions Autonòmiques de la categoria, revalidant el títol que ja va aconseguir l’any passat a Torrevieja.

Bronze per Mireia López a l’Estatal Sub23 Indoor

Mireia López al pòdium. Foto: RFEA

El cap de setmana es va celebrar a l’estadi Lluis Puig de València el Campionat d’Espanya Sub23 de Pista Coberta on 3 atletes del Club Atletisme Tarragona hi van participar.

Mireia López després de dos anys de lesions tornava a competir en un Campionat Estatal i era bronze als 60 metres tanques femení. L’atleta tarragonina es va assegurar a la semifinal la plaça de finalista amb una marca de 8,76 s. Finalment López se’n va endur la tercera plaça i una millor marca personal (MMP) de 8,65 s que li permetrà participar al Campionat d’Espanya Absolut el proper cap de setmana a Madrid.

Nuria Caballero finalitzava setena d’Espanya en salt d’alçada femení amb una marca d’1,65 m. L’atleta cambrilenca, atleta de primer any de la categoria, va superar tots els llistons en el primer intent fins a l’alçada d’1,69 m que queia per ben poc.

Andrea Trapé també va participar en els 60 metres tanques femení finalitzant en vuitena posició de la seva semifinal amb un temps de 9,24 s que suposa millor marca de la temporada.

Àmplia participació al Campionat de Catalunya de Cros Individual

Imatge del grup de mig fons i fons entrenat per David Lago. Foto: CAT

El 13 de febrer es va celebrar a Santa Cristian d’Aro el Campionat de Catalunya de Cros Individual en què 13 atletes del Club Atletisme Tarragona van fer una brillant actuació.

En categoria Sub14 femení, Iris Garrido finalitzava 5a amb una marca de 7’28” i Noemí González finalitzava 38a amb una marca de 8’13” en un circuit de 2000 metres.

Cristina Iniesta, Mar Veciana, Lucía Vega i Aina Tomàs prenien part de la cursa en categoria Sub18 femenina, que constava d’un circuit de 3800 metres. Iniesta finalitzava 27a amb una marca de 16’39”, Veciana era 34a amb una marca de 17’33”, Vega arribava a meta en 36a posició amb una marca de 17’49” i Tomàs finalitzava 38a amb una marca de 18’25”.

En la categoria Sub18 masculina, Oscar Leffer finalitzava 17è amb una marca de 19’44” mentre que Ricard Prió era 42è amb una marca de 20’36” en un circuit de 5600 metres.

Carla González i Aleix Lago eren els representants del CAT en la categoria Sub20. González va finalitzar 13a en la categoria femenina amb una marca de 24’26” en un circuit de 5600 m. Lago participava en la categoria masculina en un circuit de 7400 m en el que finalitzava 18è amb una marca de 27’13”.

Sira Bo era l’única participant del club tarragoní en la categoria Sub23 femenina. Bo finalitzava 15a en un circuit de 9200 m amb una marca de 40’44”.

En la categoria Sub23 masculina, Gerard Parera era 27è amb una marca de 38’06” mentre que Moad El Kouzy era 30è amb una marca de 38’18” en un circuit de 9900 metres.