.

.

TOTS 21

L'afició confia en una victòria grana quatre setmanes més tard

Difícil repte el que es planteja aquest diumenge pel Nàstic. El conjunt grana continua sumant factors contraris per aconseguir retrobar-se amb la victòria un mes més tard de fer-ho per darrer cop.

Vicente Moreno ja ha anunciat a la prèvia del partit que sense voler fer una revolució aquesta arribarà degut a les baixes que acumula l’equip tarragoní. A les ja conegudes per sanció de Manolo Martínez, David Rocha i Mossa avui cal sumar-hi la possible absència del lateral empordanès Gerard Valentín.

El jugador grana no s’ha exercitat en les dues darreres sessions degut a les molèsties que arrossega degut a un cop al quadríceps dret. Sí finalment, Gerard Valentín, no pot estar disponoible Vicente Moreno haurà de fer com a mínim quatre canvis a l’equip on podrien entrar; Cristobal i Xavi Molina al doble pivot i Verdú amb Calavera als laterals.

Els canvis a l’equip no serà l’únic handicap que tindran els grana per aquest diumenge. Els darrers arbitratges han fet que el malestar d’equip hagi crescut les últimes setmanes. Per aquest motiu l’afició grana ha convocat una protesta, com avançava aquest diari, que tornarà a omplir el Nou Estadi de bosses negres dotze anys més tard.

El perjudicat de la protesta serà el basc Aitor Gorostegui que serà l’encarregat de xiular el partit.

Els grana a més a més d’aquests factors externs també haurà de jugar el seu encontre davant l’Eldenc que vindrà a Tarragona a seguir l’ABC dels equips visitants que juguen al Nou Estadi on el Nàstic no ha tret bons resultats en aquesta arrencada de lliga.

Els grana hauran de trencar el malefici que arrosseguen a casa davant del conjunt del Vinalopó Mitjà que ara mateix es troba en zona de descens però que fa dues setmanes que no perd.

El partit entre Nàstic i Eldenc es jugarà diumenge a les 12 del migdia al Nou Estadi.