Judit Robert i Cristina Rom posen en valor Mont-roig amb el llibre ‘Som xuts!’

L’escriptora i la Il·lustradora, amb un grup de dones, durat la presentació del llibre

L’escriptora Judit Robert i la il·lustradora Cristina Rom han presentat el llibre ‘Som xuts!’, editat per Ganzell, amb la idea d’intentar transmetre a les noves generacions la passió per la història i el poble de Mont-roig del Camp.

L’acte s’ha dut a terme a la plaça Joan Miró de Mont-roig del Camp amb una elevada concurrència. Hi han intervingut Elisabet Martí, presidenta de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Mont-roig, l’editor Eduard Boada, les autores Judit Robert i Cristina Rom, la dissenyadora Laura Vernet, el fotògraf Joaquim Corts, Anton Bernal, del Centre Excursionista l’Areny, Georgina Ferré i Josep Maria Fortuny, filòlegs i Fran Morancho, alcalde de Mont-roig. Ha tancat l’acte els Gegants del Barri de Dalt, el Pitot i la Pitota, acompanyats dels grallers.

Públic que ha assistit a la presentació

El llibre ‘Som xuts!’, editat en forma d’àlbum a tot color és una aposta clara per posar en valor diferents elements de la història, el poble i el paisatge del conjunt del municipi de Mont-roig del Camp. Al voltant del llibre s’hi organitzaran un seguit d’activitats, com tallers i rutes excursionistes. Fins al dia 31 d’agost al Calidoscopi de Mont-roig es podrà veure una exposició sobre el llibre, amb làmines originals de Cristina Rom i fotografies de Joaquim Corts.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *