.

Juan Carlos Herrera, campió de Catalunya de Milla en Ruta Màster

El passat dissabte dia 31 d’agost es va celebrar el Campionat de Catalunya de Milla en Ruta Màster a Sidamon (Pla d’Urgell), en el que l’atleta del Club Atletisme Tarragona Juan Carlos Herrera va aconseguir el títol de campió de Catalunya de la categoria M45.

En Juan Carlos es va mantenir en segona posició la major part de la prova i va fer un canvi de riitme quan faltaven 300 metres per l’arribada, la qual cosa li va permetre posar-se líder i controlar el final de la cursa amb solvència, per acabar imposant-se amb un temps de 4 minuts 59 segons, superant en dos segons al segon classificat, Josep Ramon Sanahuja, de l’AA Xafatolls.

Es tracta del primer títol en mig fons de Juan Carlos, que fins ara havia destacat en proves combinades, especialitat en la que ha estat campió d’Espanya i de Catalunya.