.

.

TOTS 21

Josep Rull, avui departint amb ciutadans a Tarragona

El coordinador general de Convergència Democràtica, Josep Rull, ha assegurat avui a Tarragona que demà el poble català “serà protagonista davant del món”, i ha insistit que hi ha raons “molt sòlides” per votar sí-sí i perquè Catalunya “comenci una nova etapa i esdevingui un país nou amb capacitat plena per decidir sobre el seu futur”.

El coordinador general ha insistit que és una “victòria col·lectiva haver arribat fins aquí”, i ha recordat que el procés participatiu de demà diumenge està “dins de la legalitat i d’acord amb el principi democràtic”. Per tant, ha dit, no es tracta d’un “acte d’insubmissió ni de transgressió”. “Les coses les estem fent adequadament”, ha reiterat, “i ens és difícil poder pensar que hi hagi cap decisió per treure les urnes”.

Rull ha fet campanya a Rambla Nova pel Sí-Sí en la consulta alternativa de demà, acompanyat pels dirigents i càrrecs locals de CDC, com el president del comitè local, Jordi Sendra; el del comarcal, Frederic Adan, o la portaveu de CiU a l’Ajuntament de Tarragona, Victòria Forns.

Aquestes declaracions s’ inscriuen en la ruta per tot el territori català. En aquesta ruta, Josep Rull participarà activament en la campanya des d’algunes de les 800 parades que CDC ha instal·lat amb informació sobre el 9-N i els arguments per votar sí-sí.

La primera visita del coordinador general de Convergència ha estat a  carpa de Tarragona. Seguidament s’ ha desplaçat fins a la parada de Lleida, a continuació, anirà cap a Girona i finalment, Josep Rull es dirigirà cap a la carpa de Barcelona.