Josep Llop aspira a la reelecció al Col·legi d’Arquitectes amb un missatge de renovació

Josep Llop, durant una entrevista. Foto: Tarragonaradio.cat

Josep Llop aspira a la reelecció com a president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya després d’un mandat de quatre anys i “d’una intensa feina de canvi i actualització del col·legia Tarragona”, i “una ferma defensa” de l’autonomia d’acció i de gestió de les diferents delegacions territorials per part de la junta sortint del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, aseegura la candidatura.

La candidatura de Josep Llop és hereva d’Espai Obert-Arquitectes pel Territori, un projecte que va néixer a partir d’un grup obert de debat de joves arquitectes renovadors al juliol del 2009 i que va guanyar les eleccions a la Junta de la demarcació de Tarragona de 2010 contra pronòstic amb un missatge de renovació del Col·legi d’Arquitectes i de la professió. Ara, amb noves incorporacions i nous projectes es presenta amb el lema ‘El camí cap al canvi’.

Josep Llop i altres membres de les llistes van presentar ahir un programa de 26 punts “impregnat dels valors i de les propostes de renovació que el seu equip de govern ha posat a la pràctica durant els quatre anys de mandat”. La candidatura aspira “a poder continuar el procés de modernització i renovació del Col·legi i de la professió iniciat”, aprofitant l’experiència adquirida i les noves incorporacions. Per a Josep Llop, el programa “potencia el valor social de l’arquitectura, treballa per a què l’arquitecte sigui un creador de solucions per millorar la societat i proposa mesures que premien l’esforç i potencien la qualitat del treball professional”.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *