TOTS 21

José Luis Martín. Foto: Mayo Lorda

El portaveu dels populars a l’Ajuntament de Tarragona i secretari general provincial, José Luis Martín, optarà a presidir la junta provincial del PP, segons ha sabut Tots21 després de la celebració aquesta tarda-nit d’una junta provincial celebrada telemàticament i en la que han pres part 27 membres de l’òrgan. La meitat ha pres la paraula i d’ells, una petita part ha mostrat les seves reserves i queixes per la manera com s’ha dut la campanya electoral de les autonòmiques a la província.

No es coneix encara quan tindrà lloc el congrés provincial que oficiarà al canvi de president. El vallenc Francesc Caballero comandava la junta provincial des de la marxa d’Alejandro Fernández a Barcelona el juny de 2019. Aleshores es va crear una gestora que gobernava Caballero.

La junta d’aquesta tarda ha centrat les seves crítiques en la campanya electoral. Es populars han tret el pitjor resultat des de 1980 i a Tarragona han quedat sense representació al Parlament, mentre que al conjunt de Catalunya han passat de quatre a tres escons.

Jordi Siré