.

.

TOTS 21

José Luís Martín García
Conseller i Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular. Foto: Mayo Lorda

Després de que el responsable de l’àrea de Territori i portaveu de govern, el tinent d’alcalde Xavier Puig, anunciés que ERC i En Comú Podem no frenaran el projecte Ten Brinke tot al·legant que el projecte ja està iniciat i en fase de licitació, el portaveu del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, ha manifestat: “Si durant la seva campanya electoral l’alcalde Ricomà va prometre tirar enrere un projecte per motius de urbanístics i de model comercial, resulta una flagrant demostració d’incoherència política i de falta de rigor que, al arribar a l’alcaldia, reconegui que no saben com parar-ho. Coneixien perfectament l’estat del pla des de fa mesos, i, si no ho coneixien, és que no estaven fent la seva feina. Haurien d’explicar en què més van enganyar als tarragonins durant la seva campanya electoral i quin és el seu grau de nivell de coneixement de l’administració tarragonina”.

 

El portaveu popular també ha volgut recordar que  “és una prioritat pel Partit Popular de Tarragona la revitalització del teixit comercial de la ciutat” i ha exigit a l’equip de govern que “deixi la política de símbols i pancartes i es posi a treballar per transformar i regenerar les grans artèries comercials de la ciutat”.

Així mateix,  el conseller Martín reivindica a l’equip de govern tres actuacions que considera prioritàries per frenar la desertització del centre de la ciutat:

“1. Posar en marxa un pla de subvencions per a la reforma de les façanes de la ciutat i la rehabilitació de nous locals comercials;

2. Prendre el relleu de les polítiques del Partit Popular en matèria d’abaixada de tarifes d’aparcaments municipals;

3. Impulsar polítiques que facilitin els tràmits administratius per l’obertura de nous comerços i que ajudin a progressar a aquells comerços en actiu”.

 José Luis Martín (Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona)