.

.

TOTS 21

Plànol d’ubicació de la zona d’aparcament

El proper diumenge 24 de setembre l’Associació Aurora i Decathlon organitzem una Jornada de Voluntariat Ambiental a la Platja Llarga de Tarragona.

Aquesta activitat compta amb el suport de Fundación Biodiversidad i l’Ajuntament de Tarragona, i la col·laboració del grup GATA.

Es tracta d’una jornada de voluntariat ambiental en un tram del litoral tarragoní, en la qual es realitzaran les següents actuacions:
– Extracció de carpobrotus (espècie invasora).
– Revegetació de les dunes.

El punt de trobada serà al costat del Càmping Las Salinas (en cotxe s’arriba per l’entrada principal de la platja Llarga seguint el camí que hi ha a l’esquerra, paral·lel a la via de tren, hi ha una zona per deixar els vehicles). Adjuntem plànol.

El programa de l’activitat serà el següent:
– 10.30h: Trobada a la platja Llarga i formalització de les inscripcions
– 11h: Presentació de l’activitat
– 11.15 a 13.15h: Extracció de carpobrotus i revegetació de les dunes
– 13.15h: Pícnic a càrrec de DECATHLON

Prèviament, les persones que ho desitgin podran realitzar una excursió per conèixer el litoral tarragoní entre la platja del Miracle i la platja Llarga. La sortida començarà a les 9h davant la caseta de la Creu Roja de la platja del Miracle.

S’aconsella portar calçat adequat. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

Les persones que vulguin participar han d’apuntar-se a la següent plana: https://www.decathlon.es/eventos-tienda.html#content. Cal cercar la botiga de Tarragona.