.

.

TOTS 21

Una imatge de l'hort de l'escola. Foto: Cedida

Una imatge de l’hort de l’escola. Foto: Cedida

L’Escola Mare de Déu del Lledó està ultimant els detalls per a la jornada de portes obertes que oferirà aquest proper dijous, 23 de febrer, a totes aquelles famílies interessades en conèixer el centre educatiu amb la mirada posada en inscriure-hi els seus fills i filles el proper curs acadèmic.

El centre educatiu oferirà dos torns de visites guiades, a les 15.10h i a les 16.05h, i ha habilitat dues línies telefòniques per a la reserva de places d’aquesta jornada de portes obertes. Així, les famílies interessades a visitar l’escola pobletana poden trucar als telèfons 977840851 o 609238809 i confirmar la seva assistència.

L'entrada de l'escola. Foto: Cedida

L’entrada de l’escola. Foto: Cedida

Durant la jornada de portes obertes, els responsables del centre presentaran tots els espais i serveis que ofereix l’escola, entre els quals hi destaquen els d’acollida –de les 7.45 a les 9 h- i el de menjador. A més, les instal·lacions escolars compten amb patis separats per als alumnes d’Educació Infantil i els de Primària, garantint així espais de joc i lleure segurs i adequats a les diferents edats dels infants.

Cal recordar que els terminis establerts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya de cara al curs acadèmic 2023-2024 i pel que fa a l’Educació Infantil (3-6 anys) i Educació Primària (6-12 anys) fixen el període de presentació de sol·licituds -o preinscripció- entre el 6 i el 20 de març, mentre que la matriculació tindrà lloc del 20 al 28 de juny.

L’Escola Mare de Déu del Lledó és un centre d’Educació Infantil i Primària públic, que depèn de la Generalitat de Catalunya. El maig del 2015 van ser inaugurades les noves instal·lacions del centre, el qual va obrir portes als alumnes amb l’inici del curs acadèmic 2015-2016. Actualment, atén fins a 400 alumnes -121 a l’etapa Infantil i 279 més a Primària- distribuïts en dues línies educatives per curs. L’escola té una capacitat màxima prevista de 450 alumnes, si bé en el seu moment ja va ser planificada amb la possibilitat de ser ampliada en cas de necessitat.

Imatge aèria de l'escola. Foto: Cedida

Imatge aèria de l’escola. Foto: Cedida

El centre educatiu ofereix unes instal·lacions modernes i completes, amb tots els serveis necessaris per al correcte desenvolupament acadèmic de les etapes Infantil i Primària. Així, disposa de 28 aules i diversos espais específics, com ara una sala de psicomotricitat, sales polivalents, patis semicoberts, una pista poliesportiva, un gimnàs, un cap de futbol, menjador, pati de terra i hort escolar, etc.

Es troba ubicada a l’extrem sud del municipi pobletà, al final de l’avinguda Guillem de Montoliu i està envoltada de terrenys agrícoles i de zones residencials.