.

.

TOTS 21

El proper dissabte 23 de maig, de les 11 h a les 13 h, tindrà lloc la Jornada de neteja a la platja del Canyadell, dins la campanya “Clean Up the Med”. Aquesta iniciativa pretén ser una trobada global què el mateix dia, des de diferents parts de la Mediterrània, es promouen diverses activitats per millorar el nostre litoral.

El principal objectiu de la campanya “Clean Up the Med” (netegem el Mediterrani) és augmentar la consciència ambiental, al mateix temps que es redueix la contaminació generada per l’activitat humana. Des de 1995, milers d’organitzacions i centenars de milers de voluntaris s’han involucrat en el projecte liderat i coordinat per la ONG italiana Legambiente.

El lloc de concentració serà l’entrada de la platja del Canyadell i us podeu inscriure a l’adreça electrònica tarraco@ecologistesenaccio.cat o a Cal Bofill, passeig de Colom 50, de 10 h a 14 h. L’acte està organitzat per Ecologistes en Acció i GEPEC-EdC i compta amb el suport de la Regidoria de Medi Ambient i Platges de l’Ajuntament de Torredembarra.