TARRAGONA 21

El candidat popular ha estat a Torredembarra

El candidat popular ha estat a Torredembarra

El cap de llista del PPC a les Eleccions Generals, Jorge Fernández, ha constatat avui a Torredembarra el compromís del Govern del PP amb els Jocs Mediterranis que se celebraran a Tarragona el 2017. Així ha valorat l’anunci del consell de ministres d’una nova inversió de 3 milions d’euros en els jocs, «és la primera vegada que un esdeveniment esportiu té una subvenció oficial per part del Govern d’Espanya», ha destacat.

«Amb aquesta inversió es garanteix i s’estimulen els patrocinis per tal d’arribar a organitzar els jocs al juliol de 2017», ha explicat tot posant en valor que «seran un portal internacional del que és Catalunya i Espanya». «La marca Espanya es juga també a Tarragona», ha afegit. En qualsevol cas, ha advertit Fernández, «amb tota seguretat, el Govern d’Espanya no permetrà que la manca de finançament impedeixi celebrar aquest esdeveniment internacional».

En aquesta mateixa línia s’ha pronunciat el cap de llista del PPC al Congrés a la província de Tarragona, Jordi Roca, qui ha reiterat «el compromís del Govern d’Espanya a favor de Tarragona, la província i els Jocs Mediterranis». El candidat ha recordat que l’aportació de 3 milions d’euros se suma a les desgravacions fiscals per a les empreses patrocinadores dels Jocs i el compromís del Consejo Superior de Deportes de fer una aportació de 3,4 milions d’euros, inclosos en els Pressupostos Generals de l’Estat 2016, en un conveni signat amb l’Ajuntament de Tarragona.

D’altra banda, Jorge Fernández ha celebrat també la decisió del Govern d’Espanya de no renovar la concessió de l’autopista AP7 i convertir-la així en una autopista «lliure de peatges l’any 2019». «Serà el Govern del PP qui ho faci realitat», ha remarcat.

En aquest punt ha contraposat les autopistes de la Generalitat que són «tot el contrari». «Exactament costen el doble, les autopistes de l’Estat tenen un cost de 12 cèntims per kilòmetre i les de la Generalitat, 24», ha detallat denunciant que la Generalitat manté les autopistes C-32 i C-33 com les més cares d’Europa. En definitiva, ha continuat «amb l’eliminació del peatge de l’AP7, el Govern d’Espanya fa realitat una reivindicació de fa anys, una Catalunya lliure de peatges, i es demostra que una cosa són les paraules i altres són els fets».