.

.

TOTS 21

Foto promocional de Jorge Drexler

Foto promocional de Jorge Drexler

Després de l’extensa gira del disc ‘Amar la trama’ (2010) i d’explorar els límits del format cançó amb una aplicació interactiva, ara torna Jorge Drexler amb ‘Bailar en la cueva’ (2014), un disc gravat entre Madrid i Bogotá, ple de ritmes ballables, però amb el segell característic i inimitable del guanyador d’un Oscar per Al otro lado del río.

Drexler actua el divendres 12 de juny al Teatre Tarragona dins dels Espectacles de Primavera als Teatres de Tarragona

El treball, que l’uruguaià definia com el primer amb “cançons normals” en molt de temps, ja ha guanyat dos Latin Grammy en la darrera edició dels premis i està nominat a millor àlbum de rock llatí als Grammy nord-americans.

L’excepcional artista actuarà acompanyat de una banda de cinc musics, i farà un recorregut per diferents temes de la seva discografia, així com versions incloent com sempre les altes dosis d’improvisació i interacció amb el públic que permet aquest tipus de format.

Un xou valent i innovador del que s’ha convertit ja en una de les figures fonamentals de la música en l’actualitat .

Últimes entrades a la venda a www.ticketplus.cat , teatres.tarragona.cat , a Tarragona Arsis i a Reus Qui’k .Els preus de les entrades van des de el 26 € fins el 32 € mes despeses de gestió .