.

Joel Santapau

Aquest passat cap de setmana els atletes de l’escola del Nàstic han participat a diverses competicions a nivell català com estatal, dos atletes van participar al Campionat d’Espanya Promesa a Sant Sebastià arribant a semifinals Gerberiy Dembanga als 200 m. amb una marca de 22”68 , i Andrés Ramos als 400 m. 49”73.

A Sabadell al Campionat de Catalunya Juvenil gran actuació de Joel Santapau medalla de plata als 800 m 2’00”60 a la semifinal. Destacar també la marca de Nicolay Assimov a a la semifinal del 60 m. ll. 7”35 que el va portar a disputar la final on va quedar en 5èna posició, es la primera actuació oficial del jove atleta.

També cal destacar a Xavier Campos semifinalista als 800 m.

També aquest cap de setmana a l’estadi Serrahima de Barcelona es va disputar el Campionat de Catalunya de llançaments d’Hivern amb Dani Collar en 4a. posició al llançament de disc 45,80 m. Francisco Peralta al llançament de martell 45,40 m. primer de la seva categoria i Miguel Álvarez 41, 85 m. al llançament de disc.

A partir de la setmana vinent la activitat de pista coberta pren encara més intensitat amb campionats i fases prèvies de les categories de promoció amb competicions tot el cap de setmana.