.

.

TOTS 21

El davanter signa un contracte per dues temporades amb el Gimnàstic de Tarragona després d'una temporada i mitja al filial grana.

El davanter signa un contracte per dues temporades amb el Gimnàstic de Tarragona després d’una temporada i mitja al filial grana.

El jove jugador Joel Lasso (La Llacuna, Barcelona, 28 de juny de 1998) formarà part de la disciplina del Nàstic en la categoria de bronze després d’ampliar la vinculació amb l’entitat tarragonina fins a juny de 2021.
Després de la seva arriba a La Pobla, el gener de 2018, el ràpid atacant farà el salt al primer equip per al nou curs esportiu 2019-2020. Amb uns bons registres al filial, on ha sumat 12 gols en la temporada al grup V de Tercera Divisió, Joel Lasso podrà mostrar el seu futbol i les seves condicions físiques a la Segona Divisió B.
El futbolista de l’Anoia pot ocupar diferents posicions de l’atac; en les demarcacions de mitjapunta, extrem o segon davanter mostra el seu desequilibri en els metres finals i també l’habilitat per llegir les jugades ràpides a l’interior de l’àrea. Amb un gran atreviment i qualitat, Lasso també s’associa amb els companys fàcilment.