.

.

TOTS 21

Marc Ribas també és presentador del programa «Cuines» de TV3. Abans d’arribar a la televisió, el Marc va treballar als fogons de restaurants com Vitrium, Can Ferran, Capritx o Matís. Els dos últims amb estrella Michelin.

‘Joc de cartes’, programa de TV3 presentat per Marc Ribas en què competeixen diversos restaurants d’arreu de Catalunya, dedica aquest dimecres (22.05 hores) el seu capítol a la cuina cambrilenca.

Gravat a cavall dels mesos de juny i juliol passats, en l’espai hi participaran els restaurants Botella, Macarrilla i Denver, que es disputaran el premi del dia. Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentre Marc Ribas te el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels participants.

Durant el concurs no només es tindrà en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoraran l’espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant. Aquest concurs és l’adaptació del format «My restaurant rocks», un programa impulsat per Red Arrow International que ja s’ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

El guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu propi local. A més, buscaran quin establiment participant és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l’aigua, per convertir-se en el guanyador del Segell Blau d’Agbar.

Els 12 guanyadors del Segell Blau d’Agbar tindran un paper fonamental en el darrer programa de la temporada, ja que es convertiran en jurat d’un gran àpat cuinat per tres escoles d’hostaleria que jugaran per ser la millor de Catalunya.

Redacció