TARRAGONA 21

Imatge promocional de Joan Reig. Foto: Pixelmoreno

Després de més de 35 anys sobre els escenaris, el constantinenc Joan Reig treu un disc en solitari, un vinil amb un repertori íntim i proper, per fer-ho, anirà acompanyat d’un videoclip.

El disc que es vol editar en format vinil de 10 polzades tindrà sis cançons, per presentar-lo, el disc anirà de la mà del videoclip de la cançó La culpa, una cançó que parla de retorns emocionals i per fer-lo, s’ha activat una campanya de Verkami.

Joan Reig és conegut per ser el bateria d’Els Pets, un dels grups més populars del rock català amb més de 30 anys de carrera i una àmplia i premiada discografia, però també ho és per haver format part de Mesclat, grup que fusiona rock i música tradicional. Com a cantant ha encapçalat el projecte Refugi, una revisió de la Cançó Catalana que reivindica el repertori d’aquell moviment. Després de 35 anys dedicant-se a la música, ara Joan Reig prioritza el projecte més personal, cantant i defensant el seu repertori més íntim.

Aquest nou disc anirà acompanyat d’un videoclip, per poder-lo realitzar, Joan Reig i el seu equip han obert una campanya de Verkami on tothom qui vulgui hi pot participar, les recompenses dels mecenes són molt variades i n’hi ha per tots els gustos: el nom als crèdits del videoclip, la descàrrega de l’àlbum digital o fins i tot pels primers que col·laborin s’ha preparat una recompensa especial i limitada a 22 places, un concert únic i íntim en un espai secret de Tarragona mentre el públic degusta un vermut, dissabte 27 de gener de 2018 a les 12:30 h.

Pels que tenen ganes d’aparèixer al videoclip, una recompensa els permetrà fer de figurants a l’escena del ball, una festa ambientada als anys 90, els mecenes gaudiran de l’ambient de rodatge i de les atencions de tot l’equip acabant amb una petita festa. Altres recompenses són un vinil LP 10 polzades dedicat o una entrada al concert de presentació del disc i del videoclip la nit del 14 d’abril de 2018 al Casino de Constantí. Per qui tingui una empresa, organització o associació, també pot patrocinar-lo.

En resum, una col·laboració que permet al públic participar de diferents maneres en l’elaboració d’aquest videoclip. El rodatge està previst durant els mesos de febrer i març, entre Tarragona i Constantí

La campanya de Verkami s’engega avui divendres, 29 de desembre, a les 10h del matí al següent link http://vkm.is/joanreig