.

.

TOTS 21

Foto de Joan Morlà

Joan Morlà

El dimarts 11 de juny de 2019, els regidors de UNICAT-Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal, MO1-TE pel Catllar, Junts pel Catllar i El Catllar en Comú-Guanyem han signat el pacte d’investidura i l’acord de governabilitat. El pacte ‘assegura l’estabilitat del poble i del futur equip de govern’, amb l’alcaldia de Joan Morlà i regidors de totes les formacions signants, que representen el 55,3% dels votants de les passades eleccions.

L’acord de governabilitat, entre altres coses, fixa els punts prioritaris a treballar en els pròxims 4 anys. S’ha arribat a aquest acord ‘d’una forma fàcil i natural’, ja que els diferents programes electorals, dels partits que el conformen, eren molt similars en l’àmbit municipal, ‘que és la nostra màxima prioritat. En l’àmbit nacional, totes les formacions polítiques tenen clar el dret a l’autodeterminació’.

A partir del dia 15, El Catllar tornarà a tenir un govern estable, ‘que treballarà per tots els vilatans, des dels principis de la igualtat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió, el feminisme i el foment dels valors republicans’.