.

.

TOTS 21

Jean-Marc Segarra, a les portes de l’institut durant el referèndum de l’1-0, en què el centre va ser col·legi electoral. Foto: Anna Ferràs / ACN

Aquest dilluns 2 de juliol s’ha oficialitzat el canvi de director de l’institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona després que l’actual, Jean-Marc Segarra, hagi estat nomenat responsable dels serveis territorials d’Ensenyament a Tarragona. El fins ara cap d’estudis, Jordi Satorra, assumeix interinament el càrrec.

El recanvi s’ha fet públic no per mitjà d’una nota oficial del departament, sinó gràcies a un comunicat de premsa del centre, on el nou director manifesta la voluntat de garantir «la continuïtat de les bones accions educatives en el centre per continuar essent un centre de referència tant a la demarcació com a la resta del país».

Segarra prendrà el relleu d’Imma Reguant a la direcció territorial, que va ser nomenada després de la dimissió «per motius personals» de Sívia Rodes. El nomenament segueix també la lògica política. El conseller d’Ensenyament Josep Bargalló, és d’ERC, i Segarra és un dels dirigents del partit a nivell local.

El nomenament podria fer-se oficial després de la reunió del consell executiu d’aquest dimarts, en el que es preveu també començar a completar l’esgraó administratiu de les delegacions territorials.