.

La sortida de la triatló de Cambrils. Foto: Cedida

La sortida del triatló de Cambrils. Foto: Cedida

Jaume Leiva i Núria Florencio han estat els guanyadors de la cinquena edició del Triatló de Cambrils, que ha comptat amb la participació de més de 900 triatletes entre la distància Olímpica, Sprint i supersprint.

El tret de sortida de la prova va ser a les 8 del matí amb la prova de natació, que va tenir lloc a la platja de La Riera. Al cap de 15 minuts el primer grup va sortir de l’aigua per anar a buscar la bicicleta.

El campió d’Espanya de mitja marató i recent campió de Catalunya dels 10.000m, Jaume Leiva, va oferir un recital, acabant amb un avantatge de 4 minuts respecte el segon classificat (1:55:34). Darrere seu va entrar Jose M Castello i després Antonio Urbano.

Pel que fa a la categoria femenina, la mont-rogenca Núria Florencio s’ha emportat la victòria amb un temps de 2:16:29. Laia Rosello ha acabat segona amb 2:22:13 i Majo Muñoz en tercer lloc amb 2:22:49.