TARRAGONA 21

L'actual alcalde dels Pallaresos, Jaume Domínguez

L’actual alcalde dels Pallaresos, Jaume Domínguez, ha estat elegit per unanimitat com a cap de llista de la coalició UNIM-PSC-PM per l’assemblea socialista d’aquest municipi del Tarragonès.

Durant la seva primera intervenció un cop proclamat alcaldable socialista Jaume Domínguez ha destacat que “davant la previsible fragmentació del mapa polític municipal la nostra candidatura és l’única que pot garantir l’estabilitat necessària per poder donar continuïtat a la bona feina que s’ha dut a terme durant aquest mandat. El que els Pallaresos no es pot permetre és, un cop més, un període d’inestabilitat que provoqui la paràlisis de l’acció de Govern de l’Ajuntament en aquests temps de crisi.”

“Els principals reptes que tenim al davant continuen sent la lluita contra les desigualtats i la pobresa i fer tot allò que estigui a les nostres mans per ajudar aquells dels nostres veïns que pitjor ho estan passant per culpa de la crisi econòmica. La combinació letal de crisi i de retallades dels Governs de CiU i PP ha portat a molts dels nostres convilatans al límit. Sóc plenament conscient d’aquesta situació, el nostre primer compromís és amb ells.”

Finalment, el candidat socialista ha subratllat que “els socialistes presentarem una candidatura formada per gent jove però amb experiència en la gestió municipal i, sobretot, amb un compromís total i absolut amb els Pallaresos. La nostra única ambició és treballar sense descans per aconseguir un poble lliure d’atur i de pobresa.”