.

.

TOTS 21

Ismael Cortés, amb altres membres de la candidatura, avui a Reus. Foto: Cedida

El cap de llista d’En Comú Podem a Tarragona, Ismael Cortés, i la cap de llista del Senat a Barcelona, Rosa Lluch, han visitat, aquest dimecres, Reus per tal d’explicar les propostes de la formació en l’eix nacional. “Aquells que volen solucions dialogades per Catalunya han de votar En Comú Podem”, ha exposat Cortés, qui ha lamentat l’actual posicionament de Pedro Sánchez respecte del conflicte, “al costat de les dretes”. “Emplaço al PSC a recuperar l’esperit de Pasqual Maragall i a tots aquells que no volen canviar les seves idees progressistes i catalanistes, que ens donin suport”, ha continuat.

Per la seva banda, Rosa Lluch ha assegurat que En Comú Podem “és l’única força que pot treure Catalunya de la situació de bloqueig en la qual es troba perquè nosaltres representem sensibilitats diferents i podem arribar a contactar amb sectors amplis de la societat”. Lluch ha insistit en la necessitat d’alliberar els presos, “per tornar a la normalitat democràtica”, i en la proposta d’una taula àmplia de diàleg, “sense condicions prèvies”, que “ens ha de conduir cap a una votació de la o les solucions”.

Des d’En Comú Podem es lamenta que Pedro Sánchez hagi assumit la retòrica de mà dura de la dreta i que el president de la Generalitat, Quim Torra, encara no hagi superat la fracassada via unilateral. “És el moment del desbloqueig i de trobar solucions, no de posar més traves a la resolució del conflicte”, ha conclòs Ismael Cortés.