.

.

TOTS 21

Isabel Segarra. Foto: Cedida

Isabel Segarra. Foto: Cedida

El Comitè Executiu Nacional de VOX ha triat a l’enginyera d’edificació Isabel Segarra Clemente candidata a l’alcaldia del municipi de Cambrils de cara a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

Isabel Segarra Clemente és enginyera d’Edificació, amb especialitzacions en urbanisme i taxacions immobiliàries. També compta amb el títol de patró d’embarcacions creatives i diu ser una gran aficionada de l’art, la naturalesa i la mar.

Ha desenvolupat la seva activitat professional dins del sector de la construcció com a directora d’execució d’obra i com a directora tècnica d’empreses promotores. També ha exercit com a taxadora immobiliària en diverses societats de taxació, com a perit d’assegurances en companyies asseguradores i com a tècnica municipal en diversos ajuntaments.

És nascuda a Lleida i establerta a Cambrils des de fa més de 30 anys, lloc del qual declara «haver-se enamorat» per les seves platges, les seves gents i la seva cultura, motiu que l’ha animat a fer un pas al capdavant i postular-se com a alcaldessa de Cambrils.