.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'un partit del CBT. Foto: Cedida

Imatge d’arxiu d’un partit del CBT. Foto: Cedida

IQOXE (Industries Químiques de l’Òxid d’Etilè) es va convertir en patrocinador oficial del Club Bàsquet Tarragona la temporada passada. Ara, en el marc de la Fase d’Ascens a LEB Plata ha volgut renovar aquest acord amb el club per ratificar l’aposta feta la temporada passada. “Estem contents que IQOXE vulgui renovar l’acord amb nosaltres una temporada més, és el que necessitem, que les empreses del territori apostin pel nostre projecte i s’hi vulguin sumar”, ha declarat Núria Grados, presidenta del Club Bàsquet Tarragona.

Per la seva banda José Manuel Segura, director general d’IQOXE, s’ha mostrat “content per l’oportunitat de continuar col·laborant amb l’esport de Tarragona i amb una entitat històrica, amb la qual compartim valors com l’aposta per la qualitat, la formació, l’esforç i la proximitat”.

Així mateix, Segura ha destacat que “a IQOXE donem molta importància al treball en equip, tal com fa el CBT amb tots i cadascun dels seus equips, des de les etapes formatives fins als sèniors”.