.

.

TOTS 21

Agents de la Policia de la Generalitat i Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació del Tarragonès, van detenir entre el 14 i 18 de juliol, tres homes a Salou (Tarragonès), d’entre 18 i 22 anys d’edat, de nacionalitats veneçolana i cubana, veïns de Salou (Tarragonès), Cambrils (Baix Camp) i Tarragona (Tarragonès), com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació i un de lesions.

El primer robatori es va produir pels volts de les 07:00 hores al c.Nord quan tres joves van abordar un home que estava en el seu vehicle i, amb un to amenaçant, un dels lladres va demanar-li que li deixés el telèfon mòbil per tal de trucar un amic.

Davant la negativa de la víctima, un dels nois va intentar obrir la porta del vehicle per robar-li el telèfon de les mans mentre que un altre dels nois va agafar una pedra i va llençar-la a la lluna posterior del vehicle.

Tot seguit, la víctima va sortir del cotxe, moment en què un dels nois va donar-li un cop de puny a la cara i van provocar-li ferides greus. Seguidament, els lladres van consumar el robatori i li va sostreure el telèfon mòbil. Vint minuts més tard, els tres agressors van adreçar-se al c.València i van observar un home que sortia del seu domicili i es dirigia al seu vehicle.

Una vegada l’home va entrar a l’interior del vehicle, els tres joves van abordar-lo reclamant-li que els entregués tota la documentació i, davant la perplexitat de la víctima, el van treure del vehicle violentament i van agredir-lo. Pocs minuts més tard, un vehicle va apropar-se al lloc de l’agressió motiu pel qual els joves van fugir corrent direcció al c.Barcelona. Arran d’aquest dos robatoris violents, el Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació que va concloure el 18 de juliol amb les detencions dels tres lladres.

Els detinguts van passar a disposició judicial als jutjats de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.