.

.

TOTS 21

Tres agents dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 5 de maig a Tarragona, dos joves, de 18 i 20 anys d’edat per intentar sostreure la bossa de mà a una dona. Els fets van passar el passat 28 d’abril quan la dona, de 67 anys, estava amb el seu nét, de 9 anys. Segons han informat els Mossos els lladres la van abordar, van estirar-li la bossa però com que no li van poder prendre van estirar-li el collaret, però només van aconseguir trencar-lo. Una setmana després dels fets els Mossos van localitzar i detenir els dos lladres, com a presumptes autors d’un robatori amb violència, en grau de temptativa. El jutge n’ha decretat l’ingrés a la presó.

Els dos joves són de nacionalitat marroquina i veïns de Tarragona.

Els fets es remunten el passat 28 d’abril, pels volts de la una del migdia, en la zona de les escales del Palau Firal adjacents al carrer Pons d’Icart de Tarragona. La dona estava baixant les escales amb el seu nét i va observar dos joves que l’estaven vigilant de manera sospitosa, un d’ells repenjat a la barana i l’altre al peu les escales.

Tot seguit, els lladres van abordar la dona i li van intentar sostreure la bossa de mà que portava penjada a l’esquena. Davant la impossibilitat de robar-li, els joves van estirar-li el collaret i només van aconseguir trencar-lo, ja que aquest li va caure a l’interior del jersei.

Arran d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació que va concloure una setmana després amb la localització i detenció dels dos lladres.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, van passar el 7 de maig a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció núm.5 de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.