.

.

TOTS 21

El detingut, amb diversos antecedents per robatoris violents, ha passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i s’ha decretat el seu ingrés a presó. Foto: Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir ahir un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vila-seca, com a presumpte autor de tres robatoris amb violència.

La investigació es va iniciar arran de l’anàlisi de tres denúncies per tres robatoris amb violència que es van produir entre l’1 d’agost i el 30 de setembre. En els tres fets, l’autor es va apropar a les víctimes i, amb un gest ràpid, els va agafar el collaret d’or i d’una estrebada els va sostraure.

Dels robatoris, dos es van produir a Salou i un a Tarragona. Tots tres en la mateixa franja horària del migdia quan les víctimes estaven a la via pública.

En el transcurs de la investigació, una patrulla de Salou que feia prevenció de furts i robatoris per la localitat va aturar un vehicle que circulava a velocitat més elevada de la permesa. Davant d’això i també per l’actitud nerviosa del conductor, els mossos el van identificar i es tractava d’un home amb antecedents policials per robatoris amb violència per estrebades.

Amb aquesta informació, els investigadors van fer gestions i van relacionar l’home identificat per la patrulla a Salou amb les tres estrebades investigades. Així, aquest dilluns a la tarda els mossos van detenir-lo a Tarragona.

El detingut, amb diversos antecedents per robatoris violents, ha passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i s’ha decretat el seu ingrés a presó.

Redacció