.

.

TOTS 21

En l’escorcoll es van comissar 136 dosis de cocaïna, majoritàriament de gram, 22 grams en roca de la mateixa substància, 600 euros en efectiu, moneda marroquina per valor de 962 euros i un telèfon mòbil que constava com a sostret.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana del Baix Camp-Priorat van detenir el passat 22 de juny a Riudoms (Baix Camp) un home de 37 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Riudoms com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, en la vessant del tràfic de drogues, i un delicte de receptació.

Els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement a principis de març que hi havia un pis a Riudoms on es distribuïa droga i s’utilitzava de punt logístic per a la manipulació de substàncies estupefaents.

Arran d’aquestes informacions, els Mossos d’Esquadra, amb la participació dels Vigilants Municipals de Riudoms, anaven darrera la pista d’un home que vivia en l’immoble investigat, del qual sospitaven que es dedicava al tràfic de drogues i de qui disposaven de diferents indicis que l’incriminaven.

Va ser el passat 22 de juny, vora les 11.30 hores a la plaça de Canal de Reus, quan una patrulla va observar com un vehicle accelerava a gran velocitat en veure la presència de la policia.

Acte seguit, la patrulla va reconèixer el vehicle escàpol com a investigat en un cas de la policia  i va iniciar un seguiment i van aturar-lo a l’altura de l’avinguda de Salou de Reus.

En l’escorcoll van comissar-li 300 euros fraccionats que portava en una de les butxaques del pantaló i van localitzar amagats en un espai entre el seient del conductor i el copilot sis embolcalls amb cocaïna.

Per tot això, els Mossos d’Esquadra van demanar-li al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia Reus el mateix dia de la detenció una entrada i perquisició per tal de registrar el domicili del detingut a Riudoms.

En l’escorcoll es van comissar 136 dosis de cocaïna, majoritàriament de gram, 22 grams en roca de la mateixa substància, 600 euros en efectiu, moneda marroquina per valor de 962 euros i un telèfon mòbil que constava com a sostret. Per aquest fet, també li van atribuir a l’home un delicte de receptació.

El detingut va passar el 23 de juny a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Reus i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.