.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu dels Mossos.

Un veí de Reus de 43 anys ha ingressat a presó com a presumpte autor diversos robatoris amb intimidació en establiments de la capital del Baix Camp. Els Mossos d’Esquadra el van detenir dilluns passat i el van poder relacionar amb cinc casos recents. El primer va passar l’11 de novembre a la nit quan l’home va intimidar la treballadora d’un hotel per endur-se uns 300 euros. Al cap de tres dies, el lladre va tornar a actuar a punta de navalla i amb tapaboques i es va endur 100 euros d’una botiga del carrer del Vent. Segons els mossos, hauria tornat a actuar els dies 23, 24 i 25 de novembre -en aquest últim cas, a ple dia, en una farmàcia de la plaça Mercadal-.

Tot i que l’individu cometia els robatoris a cara tapada, els mossos el van poder identificar. L’home té catorze antecedents policials, la majoria per delictes contra el patrimoni.

Un cop detingut, els mossos van escorcollar casa seva i van trobar la roba que havia utilitzat en els robatoris. Això els ha permès relacionar-lo amb els cinc fets que s’estaven investigant.