.

.

TOTS 21

Imatge de com ha quedat el vehicle. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Imatge de com ha quedat el vehicle. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Un vehicle de la Generalitat ha quedat calcinat per la part del motor i rodes davanteres al carrer Pau del Protectorat,  a tocar de la Plaça dels Carros al Barri del Port de Tarragona, a causa d’un incendi produït de matinada.

Els Mossos investiguen ara les causes. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Els Mossos investiguen ara les causes. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Segons les primeres informacions que ha pogut conèixer Tarragona21, es tracta d’un vehicle Seat León del Departament de Territori i Sostenibilitat del que allà es situen les dependències i s’hauria incendiat cap a les 5.30h i els Bombers han rebut l’avís entorn a les 5.50h desplaçant una dotació que hi ha treballat per extinguir-lo durants 20 minuts.

Els Mossos d’Esquadra investiguen si la crema del vehicle té alguna relació amb els fets ocorreguts arran del desallotjament de Can Vies i amb els incidents al barri de Sants de Barcelona. Aquesta és una de les hipòtesis amb què treballen els investigadors, segons han explicat fonts policials a l’ACN. A més, la policia científica ha conclòs que l’incendi del turisme, que estava estacionat a la plaça dels Carros, ha estat intencionat.

D’altra banda, la nit de dilluns a dimarts es van fer pintades a la façana de la seu de CDC a Tarragona en què s’hi podia llegir ‘Ho pagareu Car’ i ‘Can Vies resisteix’. També es va produir el llançament de globus de pintura i es va trencar un dels rètols de la seu de l’avinguda de Catalunya.

Els Mossos d’Esquadra també investiguen el fet que Pau del Protectorat és el punt neuràlgic de l’oci nocturn a la Part Baixa tot i que ahir dilluns no fos dia de sortida de joves. Del mateix mode investiguen si hi ha relació i  produït pel mateix autor o autors de la crema de dos contenidors que també van haver d’apagar aquest dimarts a la nit a la Rambla Nova i al carrer Ramon y Cajal amb pocs minuts de diferència, pels volts de les 11.30h de la nit.

-Adrià Recasens-