.

Uche no ha tingut sort avui a Tenerife. Foto: Arxiu

L’equip grana torna a Tarragona sense puntuar en la difícil visita a l’Heliodoro Rodríguez López. Els jugadors entrenats per Rodri s’han mostrat segurs defensivament i han resolt bé les accions de perill local al primer temps. En la represa, el conjunt tinerfeny ha estat capaç de superar la meta del Nàstic en dues ocasions. Les poques ocasions dels tarragonins han estat desaprofitades, impedint arribar al tram final de partit amb opcions de sumar.

L’enfrontament s’ha iniciat amb un Tenerife bolcat a l’atac. Davant, el Nàstic, amb les línies ben definides i ordenat tàcticament en defensa, evitant aproximacions clares i només deixant xutar els locals des de lluny. Bernabé ha intervingut per primer cop al minut 14, amb un xut des de fora que ha esvaït ràpidament.

La primera arribada grana s’ha produït en el 21, mitjançant Abraham. El xut escorat del català ha sortit per sobre el travesser. Passada la mitja hora de joc, Xavi Molina evitava una ocasió de gol des de l’àrea petita. I en les acaballes del primer temps, Bernabé posava les mans fins a en tres ocasions per evitar el gol dels illencs. Amb un Nàstic insegur en la sortida de pilota, però controlant la parcel·la defensiva i defensant l’empat, s’ha arribat al temps de descans.

En la represa, les primeres jugades ben trenades han estat dels homes de Rodri. Delgado ho intentava des de lluny i per pocs centímetres no ha trobat la porteria defensada per Dani Hernández. Mentre que en el minut 63, una pilota dividida entre Malbasic i el meta Bernabé ha suposat penal favorable al conjunt entrenat per Pep Lluís Martí. El mateix davanter local ha transformat la pena màxima i ha situat l’ 1-0 al marcador.

El porter grana s’ha retirat per una lesió produïda en una acció de joc anterior i ha donat entrada a Perales. Rodri ha realitzat els dos canvis restants en els minuts 68 i 70. Amb una projecció més ofensiva, Uche i Tete han ocupat el lloc de Maikel Mesa i Delgado. I tres minuts després, el mateix davanter Malbasic ha rematat des de l’interior de la petita una passada de la mort d’un company.

El 2-0 ha estat un cop dur per als grana i complicava el fet de puntuar en aquest desplaçament. Tot i això, Tete i Uche ho han intentat en dos accions gairebé consecutives, que malauradament per als interessos del Nàstic ha refusat el meta local. En el minut 86, el Nàstic s’ha quedat amb inferioritat numèrica per l’expulsió amb doble cartolina groga a Suzuki. Finalment, i després de sis minuts d’afegit, l’àrbitre ha decretat el final del matx.

El Nàstic jugarà el proper partit aquest dimecres, 11 d’octubre, davant el Granada CF. L’enfrontament corresponent a la jornada 9 es disputarà a partir de les 20 hores al Nou Estadi.

Ficha tècnica:

Tenerife: Dani Hernández, Raúl Cámara, Jorge Sáenz, Aveldaño, Iñaki, Vitolo, Aitor Sanz, Juan Carlos, Tayron (Paco Montañés, 58′) Víctor Casadesús (Juan Villar, 69′) y Malbasic (Brian Martín, 86′).

Nàstic: Bernabé (Perales, 64′), Suzuki, C. Blanco, Xavi Molina, J. Jiménez, Gaztañaga, Tejera, Maikel Mesa (Uche, 67′) Juan Delgado (Tete, 70′) Abraham y Manu Barreiro.

Gols: 1-0 63′, Malbasic. 2-0, 72′ Malbasic.

Àrbitre: Díaz de Mera (Castellà-manxec). Grogues a Tayron, Xavi Molina, J. Jiménez i Aveldaño. Expulsà a Suzuki.

Estadi: Heliodoro Rodríguez López, 12.557 espectadors.