.

.

TOTS 21

«I malgrat tot, es mou». La cita de Galileo Galilei serveix per entendre com la Cultura no es rendeix malgrat la pandèmia. Un exemple: San Miguel On Air continua present en el circuit musical de Tarragona amb la gira de Rufus T. Firefly, que actuarà en directe el pròxim 21 de gener a la sala Zero (Carrer de Sant Magí, 12). Les entrades estan disponibles a Wegow.

Rufus T. Firefly, la banda liderada per Víctor Cabezuelo i Julia Martín-Maestro, és ja, malgrat la joventut dels seus components, considerada de culte dins del panorama independent del país. La seva energia i so profundament sofisticat fuig de l’evident i construeix en cada producció i directe un ambient original de màgia i rock amb relliscades cap a una psicodelia polida i altament addictiva.

Amb la volta de la programació, San Miguel On Air continua el seu compromís per portar la millor música a diferents sales de concerts de tota la geografia espanyola. És precisament aquest amor per la música i per descobrir el nou que s’amaga en ella el que va permetre posar en marxa aquesta plataforma, en el qual grups i solistes troben l’altaveu perfecte per a portar la seva música molt més allà. Perquè amb aquesta iniciativa, la marca cervesera cerca mantenir activa l’escena musical inconformista, visibilitzant el “mainstream que no et sona” i fent de la música una veritable experiència per a tots els cervesers inquiets. “A Cerveses San Miguel entenem la música com entenem les nostres cerveses, com una manera de conèixer coses noves. Ens agrada tot el que encara no és tendència, però que sabem que arribarà a ser-ho. Per això li donem oportunitat a tots aquests sabors i sons que són únics, diferents i especials”, assegura César Hernández, Director General de Màrqueting de Mahou San Miguel.

Segons dades de l’Associació de Promotors Musicals (APM), en 2020, la música en directe a Espanya va recaptar 138 milions d’euros per venda d’entrades, la qual cosa va suposar un descens del 63% respecte a l’any anterior i es van celebrar 11.851 concerts, un 87% menys que en 2019. Aquest 2021, el sector del directe continua immers en un context complex, encara que la indústria està fent front a aquesta complicada situació desenvolupant noves propostes que permetin reprendre l’activitat i introduir nous models innovadors.

Redacció