TARRAGONA 21

Homenatge Schumann

El proper divendres 17 de juny a les 21.30 h, l’Auditori Josep Carreras acollirà el concert Homenatge a Schumann amb el clarinet de Josep Fuster, la viola d’Ashan Pillai i el piano d’Enrique Bagaria.

Tot i que la combinació d’aquests tres instruments en format de trio de música de cambra no era la més habitual entre els segles XVIII i XIX, alguns dels més grans compositors van escriure obres excel•lents per a aquesta combinació instrumental. Un d’ells va ser Robert Schumann, un dels grans exponents del romanticisme musical, que en les seves obres transmet passió, intensitat lírica i expressió, a banda d’una complexa i rica musicalitat.

Aquest concert s’endevina com un autèntic homenatge a Schumann de la mà de tres grans intèrprets que desenvolupen la seva faceta concertística i pedagògica com a solistes de l’OBC o en alguns dels conservatoris superiors més importants de l’estat.
Una magnífica oportunitat per gaudir d’un concert que arriba per primer cop en aquest format a l’Auditori Josep Carreras.

Les entrades per al concert, es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.