.

Els Voltors van aconseguir una gran i ajustada victòria

Històric dia el que es va viure el passat 5 de novembre en el camp dels Voltors, que rebien a un potent GEiEG, en la seva lluita directa per la classificació a Divisió d’Honor Catalana, objectiu clar dels dos equips. El GEiEG jugava amb l’avantatge de comptar amb l’Albert Plana en les seves files, un dels pesos pesants de Tarragona en la davantera durant anys i que ara, per circumstàncies laborals, gaudeixen els gironins, i que després de tants anys de morat coneix a la perfecció el joc i als jugadors d’Herve Boulais.

El Tarragona va sortir al camp seriós, motivat i disposat a realitzar una pressió sòlida i contundent des del primer minut, i en el 10 ja estava amb opcions d’anotar els seus primers tres punts, però el vent, protagonista durant tot l’encontre, no ho va fer possible.

GEiEG no va tenir el seu millor touch, i dos mals llançaments del seu talonador, sens dubte condicionats per les condicions atmosfèriques, van retornar possessions inesperades al Tarragona en la primera part, que al costat d’una targeta groga per fer la traveta a un dels locals en el minut 21, posava el partit de cara als tarragonins; encara que va tornar a fallar l’intent de xutar a pals en Martu, en el minut 28, en Pau aconseguí fer el primer assaig i posar els primers 7 punts al marcador.

En el minut 31 Jamaina trencà pel centre arrossegant amb ell la defensa visitant, la qual cosa aprofità en Patas per fer la seva carrera i anotar 5 punts més. No obstant això, els nervis comencen a fer mossa i en Quim és castigat amb 10 minuts d’expulsió després de reiteració de faltes a deu metres de la línia de marca del Tarragona. Això GeiEG no ho desaprofita i en Plana, per quilos, marca el seu assaig pràcticament en el banderí, arribant al descans amb un resultat de 12-7.

En el minut 14, Mati i Rocamora, que havia entrat en la mitja part, són expulsats 10 minuts cadascun, deixant amb dos homes menys als Voltors. GeiEG va tornar a aprofitar la circumstància i va anotar altres 5 punts més que no van poder ser transformats. 12-12 i nervis a Tarragona, al qual se li escapava l’oportunitat, quan més tard els del GeiEG transformaven un cop de càstig per pujar el marcador a 12-15.

Tarragona va tirar d’orgull i en el minut 38 l’Oscar va galopar per anotar en el seu banderí el 17-15 amb el qual es va arribar al final del partit després d’un últim minut agònic en el qual el Tarragona va ser penalitzat amb un cop de càstig que hagués suposat la seva derrota, però que després de les protestes d’un jugador visitant va ser revertit, per donar l’última possessió als locals, que van xutar directament fora per acabar el partit.