.

.

TOTS 21

Imatge d’una actuació de l’any passat del fetival Impossible. Foto: Cedida

El festival, que es presentarà públicament el 13 d’octubre a les 17 hores, se celebrarà els dies 14, 15 i 16 d’octubre amb espectacles gratuïts de carrer i d’altres de pagament al Poliesportiu Municipal.

El Festival Impossible esdevé novament un dels eixos de l’activitat cultural i festiva de la Canonja. Entre el 13 i el 16 d’octubre la Canonja s’omplirà de màgia i diversió de les mans d’un conjunt d’artistes excepcionals vinguts d’arreu.

“Un any més hem pogut organitzar aquest festival amb un cartell de molta qualitat artística i ja son 17 anys consecutius”, comenta el primer tinent d’alcalde i regidor de cultura, Salvador Ferré. Com sempre l’Impossible compta amb una variada programació d’espectacles de tot tipus i, Salvador Ferré afegeix que, “n’hi ha de gratuïts que es fan als carrers i places del municipi i d’altres de pagament que es faran al Poliesportiu Municipal”.

Enguany hi trobarem espectacles adreçats a tota mena de públic. Des d’aquelles persones que gaudeixen quedant-se bocabadats amb les grans il·lusions fins a aquelles que s’admiren amb l’aparent facilitat amb què el mag manipula una baralla de cartes.

La presentació pública del festival tindrà lloc el 13 d’octubre al Castell de Masricart amb la màgia d’Aliskim que anirà desvetllant els diferents espectacles que conformen aquesta edició del Festival de Màgia de la Canonja.

Si els espectacles de màgia tenen un poder, és el d’il·lusionar d’igual manera a petits i grans. Hi ha un bon truc per a cadascun de nosaltres, i el trobarem a la Gala Internacional del divendres dia 14, amb artistes vinguts d’Argentina (Henry Evans), França (Pilou), Pais Basc (Jon Zabal), la Xina (Huang Zhen) i Catalunya (Aliskim).

Amb Jeff Toussaint tornarem a trobar-nos davant d’un espectacle que no ens deixarà indiferents. L’hipnotisme viscut com espectacle ens farà gaudir el dissabte dia 15 d’un vespre d’allò més vibrant. T’atreveixes a pujar a l’escenari?

No podem oblidar tampoc els espectacles que trobarem al carrer de forma gratuïta. Recuperem la cercavila amb més humor que mai i us presentem nous espectacles els matins de dissabte i diumenge, amb artistes que combinen la màgia i la comicitat per tal de fer-nos passar una estona d’allò més agradable a tota la família.

Les entrades ja son a la venda a través de la pàgina web de Codetickets (www.codetickets.com) i al Castell de Masricart. Cal destacar la possibilitat d’obtenir un abonament, per la compra anticipada, de dos espectacles a preu d’un.