.

Heroica remuntada la que s’ha viscut aquesta tarda de diumenge a l’Estadi Municipal de Reus quan el totpoderós líder del Grup 3 de Primera Catalana, el ReusFC-Reddis, ha remuntat un 0-2 en els darrers 13 minuts del matx. Ho ha fet contra El Catllar, que s’havia avançat al minut 15 gràcies a un penal transformat per Bakkali, i posteriorment, per a sorpresa general, aconseguia obrir forat amb el segon gol, al minut 46, obra del mateix jugador.

Els jugadors reusencs, celebrant el triomf en acabar el partit. Foto: Canal Reus TV

Un ReusFC-Reddis molt superior no s’ho podia creure. Ha arribat a forçar 15 córners al llarg del partit, per només un dels del Baix Gaià. Però ha estat en el rush final, després de minuts i minuts d’atac absolut contra la porteria contrària, quan ha arribat la gran remuntada.

Ha estat primer Sardà, qui al minut 77 escurçava distàncies rematant de primeres dins l’àrea una centrada per la dreta. Donat l’absolut domini i el necessari gol, l’equip s’ha posat el turbo i veia possible la remuntada. Nou minuts després, al 86, també amb un centrada des de la dreta, Jaime ha empatat el matx i s’ha desfermat l’eufòria a la grada. Tres minuts després, i en jugada molt similar, amb centrada des de la dreta, Argilaga rematava fort per fer el 3-2 definitiu. El Catllar, que ha viscut un calvari per la seva banda esquerra, ha intentat aleshores fer el que no havia fet en tot el partit, anar a l’atac, però en una contra ha estat a punt de rebre el quart.

Accediu a l’acta del partit en aquest enllaç.