.

.

TOTS 21

Fabián Estapé

Fabián Escudé s’ha incorporat recentment a l’equip d’Hermanos Guasch, empresa destacada del sector nàutic radicada a L’Hospitalet de l’Infant, com a nou director comercial. Una incorporació clau per a les noves línies de negoci amb què el grup busca consolidar el seu lideratge en la venda i manteniment d’embarcacions d’esbarjo a escala estatal.

La incorporació d’Escudé, considerat un cervell en la gestió d’equipaments i empreses esportives, és una notable notícia en l’àmbit de la nàutica a casa nostra per quan la seva marxa del Nàutic de Cambrils no va ser precisament amistosa. Formà tàndem amb el president Joaquim Oliva i quan aquest deixà el càrrec en mans de Ramon Vallverdú, aquest va prescindir d’Escudé per motius no aclarits.

La companyia Guasch ha tancat una “fantàstica temporada nàutica” i ja està treballant en la incorporació de dues noves i reconegudes marques amb les quals participarà en els principals salons nàutics d’Europa, començant la setmana vinent a Cannes, deataca en un comunicat.

Tota una vida dedicada a la nàutica

Escudé es va iniciar a la nàutica al Club Nàutic de Cambrils gràcies a l’afició del seu pare des de la seva infantesa i ha seguit vinculat al sector des de llavors en diferents àmbits, des de la competició en vela lleugera i classes olímpiques fins a la gestió portuària.

Llicenciat en Ciències Empresarials a ICADE (Madrid), va iniciar la seva carrera professional en banca d’inversió a la City de Londres, però la seva passió pel mar el va portar de nou a la Costa Daurada i a la competició esportiva d’elit, participant en dues campanyes olímpiques en la classe Tornado (catamarà) per als Jocs de Pequín 2008 i posteriorment a Nacra 17.

A continuació, Escudé va estar implicat en la gestió del Club Nàutic de Cambrils entre 2008 i 2017 com a gerent del club, contribuint a la professionalització de la gestió de l’entitat, la internacionalització dels seus clients i a la renovació de la concessió del club, obtinguda el març de 2017.

“Em sento orgullós i il·lusionat d’incorporar-me a Hermanos Guasch per afrontar els nous reptes de l’empresa i per formar part d’un equip humà que
destaca pel seu compromís, professionalitat i vocació de donar el millor servei als seus clients” explica el nou Director Comercial.