.

.

TOTS 21

Un cop efectuada l’aprovació, la modificació del Pla director se sotmetrà a informació pública.

La Comissió d’Urbanisme del Camp de Tarragona ha aprovat inicialment la modificació del Pla director urbanístic (PDU) dels terrenys de Salou i Vila-seca on es projecta el complex d’oci i turístic de Hard Rock. L’aprovació s’ha fet a petició de la Junta de Direcció del Consorci del Centre Recreatiu i Turístic (CRT). Segons la Comissió, el tràmit permet superar l’anul·lació ordenada per una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de setembre de 2020 anul·lant una part de l’ordenació urbanística del PDU del complex. La sentència obligava a buscar una nova ubicació per a les zones verdes i els equipaments contemplats, sòls que s’han traslladat sense modificar la superfície total, segons prescrivia la sentència. Un cop efectuada l’aprovació, la modificació del Pla director se sotmetrà a informació pública.

Aturem BCN World no descarta res…

Aturem BCN World ha anunciat la seva intenció de presentar al·legacions al nou PDU. A través d’un comunicat, la plataforma no ha descartat presentar també un nou recurs contenciós administratiu. Cal recordar que el que van presentar en la primera versió del PDU, va acabar amb una sentència del TSJC que va anul·lar parcialment el document. El col·lectiu ha denunciat que l’objectiu del nou PDU continua sent “donar sortida a uns terrenys de la Caixa per encabir-hi un gran complex fonamentat en el joc i la precarietat”.

Segons Aturem BCN World, el nou PDU “segueix acompanyat dels incompliments en matèria de disponibilitat dels terrenys, que Hard Rock encara no ha garantit”, han apuntat. En la seva opinió això incompliria “l’adjudicació de la llicència de casino que li va atorgar el Departament d’Economia”. “També segueix en vigor la intenció del Govern, a través de l’Incasòl, d’entrar en l’operació de compravenda dels terrenys de la Caixa, posant en risc 120 MEUR públics”, han afegit.

…i la Cambra de Tarragona celebra l’aprovació del PDU

Per la seva banda, la Cambra de Tarragona ha volgut mostrar la seva satisfacció davant l’aprovació del PDU, la qual cosa “suposa tornar a activar un projecte que aportarà indubtables beneficis per a l’economia i el territori. A la Cambra sempre hem defensat l’oportunitat que suposa el projecte de Hard Rock per a les Comarques de Tarragona i per l’ecosistema turístic i recreatiu”, ha assenyalat Laura Roigé, presidenta de l’ens.

ACN / Redacció