TOTS 21

Una imatge d’una actuació a la Pedrera de l’Elies. Foto: Cedida

Guillem Roma i la seva banda visitaran el proper dissabte, a partir de les deu de la nit, la pedrera de l’Elies per presentar el quart disc del músic manlleuenc, Kiribati. També estarà acompanyat per l’Ana Fernández i el seu violí, amb qui ha estat assajant aquesta darrera setmana, com ha mostrat als seus perfils socials, per oferir un concert únic i molt especial dins del cicle Estiu a la Pedrera.

Kiribati és un arxipèlag d’illes del Pacífic, un paradís que es convertirà en el primer estat sencer que quedarà submergit sota el mar per culpa del canvi climàtic. Així el nom va ser escollit amb molt de sentit, perquè Kiribati és un símbol, un disc amb molta energia tropical carregat de crítica social, de reflexions i d’alerta pel canvi climàtic, “hi ha molt d’amor per recordar-nos que necessitem un canvi si ens estimem el món que ens dona la vida. És una invitació a gaudir més de la bellesa, a cuidar les petites coses i cuidar-nos entre nosaltres”, diu el músic. La profecia és una de les onze cançons que formen l’àlbum, un cant al món que vindrà i per un canvi d’actitud envers el medi ambient.

El concert de Guillem Roma serà la tercera cita cultural de la sisena edició de l’Estiu a la Pedrera, després de l’Òpera a la fresca amb “El Barber de Sevilla”, el 26 de juny, que es va haver de suspendre a mitja projecció per la pluja; i del concert del passat dissabte del grup Petit Comitè. La regidoria de Cultura ha tornat a programar la sessió de l’Òpera a la fresca el 16 de juliol, a partir de les nou del vespre, al Casino Municipal.