.

.

TOTS 21

Muñiz es lamenta. Foto: Nàstic

El Nàstic viurà aquest dissabte una autèntica final a la Condomina davant de l’UCAM Murcia (18h). Els de Juan Merino necessiten guanyar sí o sí per superar un rival directe, deixar de ser cuer i mirar amb més optimisme la segona volta de la classificació. Merino no podrà comptar ni amb Barreiro i Delgado sancionats, ni amb Xavi Molina i Cristian Lobato lesionats.

Ningú a Can Nàstic amaga que el partit d’aquest dissabte té un caire de final de les grans. El Nàstic es medirà al rival més directe ara mateix. Els murcians són penúltims amb només dos punts més que els grana. Juan Merino es marcava com a primer objectiu l’abandonar l’últim lloc de la classificació en l’inici de la seva era. Doncs bé, l’oportunitat és d’or. “Aquest i tots els altres partits són un final i volem guanyar a Múrcia per deixar aquesta posició” segons el propi tècnic.

Els grana necessiten imperiosament corroborar les bones sensacions deixades tot i l’empat contra el Tenerife. “Vam estar més a prop de la victòria que no pas de la derrota. Esperem traslladar aquestes bones sensacions. Dissabte veurem en quin moment ens trobem” en paraules d’un Juan Merino que no podrà comptar amb Manu Barreiro, ja que el Comitè d’Apel·lació ha desestimat el recurs presentat pel Nàstic. La del davanter gallec no serà l’única baixa, ja que Xavi Molina i Cristian Lobato també es pedran la cita, degut a les seves lesions. Delgado segueix complint la seva sanció.

Per contra, Gerard Valentín sí que viatja tot i no estar al 100%, el mateix que Jean Luc. Tot i aquestes circumstàncies, l’onze inicial podria ser un de semblant al del passat diumenge, amb Reina a la porteria, defensa formada per Mossa, Perone, Iago i Suzuki; amb Luismi i Tejera a la medular, acompanyats per Emaná i Muñiz i Uche i Àlex López com a principal referència en atac.