.

.

TOTS 21

Imatge d'alguns esportistes del club nàutic de Salou

Imatge d’alguns esportistes del club nàutic de Salou

La setmana del 7 al de 10 de febrer de 2019, s’ha celebrat la Copa d’Espanya de Techno 293 i RSX Sub 19 a las Palmas de Gran Canària i la regata internacional Olimpic Week de la Comunitat Valenciana de Techno 293 i Raceboard, que en el cas dels Raceboard, també era la Copa d’Espanya.

Pel que fa a la Copa d’Espanya de Gran Canària, els regatistes de windsurf del club han demostrat una vegada més el seu rendiment. Artur Antona ha assolit la tercera posició a la categoria Sub 15 i Xavi Jofré el vuitè lloc al Sub 17, a la classe Techno 293. A la regata dels RSX s’ha produït un fet poc habitual. I és que enfinalitzar la regata hi ha hagut un triple empat, on han quedat Guillem Segú (3r) i Ferran Jurado (5è) entre els tres classificats.

A la Olimpic Week, regata que ha organitzat el Real Club de Regatas Alicante, l’Alba Molina s’ha classificat 3a fèmina Sub 17 (6a de la general) i el Sandro Portune 3r Sub15, a la classe Techno 293. La mateixa regata puntuava com a Copa d’Espanya de Raceboard on hi han participat els regatistes Ramón Batista 1r Juvenil (6è de la general), la Laura Cabezas 1a Fèmina (8a de la general), el Fabio Portune 2n Juvenil (10è de la general), l’Adriana Barbier 2a Fèmina (15a de la general), l’Albert Batista 3r Juvenil (20è de la general) i el Roger Cabezas 3r Grand Master (22è de la general).