.

.

TOTS 21

A la imatge, l’expedició cambrilenca. Foto: Cedida

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils han signat una gran participació a la 32a edició del Gran Premi Principat d’Andorra celebrat en aigües del Club Nàutic Arenys de Mar. En la categoria G1, el regatista del Club Nàutic Cambrils Joan Fargas, aixecava el trofeu de guanyador en G1. El seguia al podi el seu company, Joan Domingo. A més Domingo, Iker Múgica i Félix Ramos eren primer, segon i tercer sub13, respectivament, ocupant el pòdium sencer en aquesta categoria. Els bons resultats arribaven després d’un excel·lent campionat i cinc proves disputades, amb una cinquantena de regatistes de tot Catalunya en la seva classe.

Pel que fa a la categoria G2, l’esforç també van tenir recompensa per als regatistes del CNCB. Joris Rubio quedava tercer en la general i Irene Isasa era tercera sub11. Completaven l’expedició en G1 Àlvar Vila, Daniel Pérez, Albert Gimeno, Sergi Muñoz, Cristina Guillén, Roger Ramon, Gonzalo Alberto, Gisel Fontana i Pepe Peñaranda. En G2 Martina Garcia, Dario Alvaredo, Elena López, Maria Vilanova i Yago Alegret.

El 32è Gran Premi Principat d’Andorra també era per a les classes Ilca 6, Ilca 4, 420, Europe i Pico. Des del Club Nàutic Cambrils hi van prendre part Santi Alberto en Ilca 6; a més de Laura Williams, Ariadna Ferrer, Alejandro Torres i Marianna Guinart en Ilca 4, els quals van fer molt bons parcials.

Pel que fa al desenvolupament de la regata, durant la jornada de dissabte hi va haver molt de vent i onada, arribant als 25 nusos. En G1 es van poder fer 3 proves i G2 no va poder sortir a l’aigua. Ja diumenge, amb un vent més suau, G1 va realitzar 2 proves i G2 en va completar 3.

En el 32è Gran Premi Principat d’Andorra, celebrat al Club Nàutic d’Arenys de Mar els dies 6 i 7 de novembre, hi han participat 309 regatistes repartits en 266 embarcacions.

Redacció