.

.

TOTS 21

Imatge d'un cartell de Hard Rock a Punta Cana.

Imatge d’un cartell de Hard Rock a Punta Cana.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha anunciat avui que el projecte de Hard Rock a la Costa Daurada està paralitzat. Granados ha fet públic durant la sessió plenària de l’Ajuntament d’aquest matí que els inversors han aturat totes les seves accions i ha qualificat la notícia de “molt preocupant”. Aquesta comunicació, que ha estat rebuda a l’Ajuntament procedent de fonts oficials, pot representar un perill real que els inversors abandonin el projecte de Hard Rock, segons ha explicat, “si la Generalitat no el defensa i no tira cap endavant l’aprovació del PDU”.

El batlle ha fet una crida “un cop més, al Govern de la Generalitat, perquè s’impliqui la classe política del govern, els consellers i conselleres, en la defensa d’aquest projecte, i que, com més aviat millor, pugui veure la llum. Que s’aprovi el Pla Director. Si ara està paralitzada l’acció, això significarà que, possiblement, en un futur es puguin retirar (els inversors) i això seria una nefasta notícia per a tothom”.

Granados afirma que aquest projecte “és bo per a Salou, bo per a la Costa Daurada i bo a per Catalunya”, ja que representarà “la creació de molts llocs de treball” i contribuirà “a la desestacionalització”.

Explica que “seria un equipament de primer ordre i de primera magnitud que tindria obert els 365 dies de l’any” i que “implicaria una sostenibilitat i un benefici social, des del punt de vista de la contractació laboral”.

Arran de la notícia d’avui, l’alcalde demana una reunió urgent al Consorci Recreatiu i Turístic (CRT) i també manifesta la voluntat de comunicar-se amb els inversors, amb els quals “el Govern hi ha de parlar i traslladar-los tranquil·litat”, ha dit, perquè “Catalunya no pot perdre una inversió d’aquesta magnitud”, tot recordant que “estem parlant d’un projecte de 2.000 milions d’euros”.

Les reaccions a l’aturada del projecte de Hard Rock no s’han fet esperar. El president del grup parlamentari i diputat per Junts per Catalunya a Tarragona, Albert Batet, ha dit que “Ssi és així, és una pèssima notícia.  Avançar amb el projecte del CRT i aprovar definitivament el PDU abans d’acabar l’any és una de les propostes de @JuntsXCat per a la negociació dels Pressupostos. Seria un greu error que el Govern d’Aragonès deixés escapar aquesta oportunitat”.