.

Una imatge del partit. Foto: Cedida

Gran victòria de l’Ibersol CBT que va gaudir d’un gran encert durant tot el partit. Els millors per part local van ser Ousmane Ndour que en la seva estrena va aconseguir 21 punts i 12 rebots per 35 de valoració, Marc Buscail amb 16 punts i 4 rebots per 16 de valoració. Arribava així la segona victòria consecutiva pels homes de Berni Álvarez.

David Fernández encetava el marcador amb una cistella de dos punts, Kristian amb un contraatac aconseguia una altra cistella. JJ Miguel tancava l’anella i Buscail al pal baix tornava a encertar (6-0). Ràpidament, els visitants obtenien set punts ràpids per tornar el parcial de sortida. Entrava Doche, després de la segona falta personal de JJ. Doche aconseguia el primer triple del partit i l’entrenador visitant demanava temps mort (15-9). L’entrada d’Ousmane va donar molta energia a l’equip que al final del primer quart posava una petita distància en el marcador després d’una gran cistella de David (25-16).

El segon quart començava amb una cistella visitant, contestada ràpidament per Kohan amb un triple i Kristian després d’una recuperació tornava a encertar a cistella. Buscail seguia coallant un gran partit i aconseguia una altra cistella al pal baix, en l’acció següent es recuperava la pilota i Ndour amb una esmaixada despertava al Serrallo (34-18). Els visitants encertaven des del triple en la sortida del temps mort i Kristian la tornava. Alex aconseguia un altre triple a mitjans del quart. Un triple dels visitants posava el 44 a 32 en el marcador, moment en què Berni demanava temps mort. S’arribava al descans amb un marcador de 47 a 38.

En la sortida del descans el ritme visitant va augmentar, tornant un triple local amb un 2+1, Buscail, però continuava intractable al pal baix. La defensa es feia gran i Buscail continuava dominant els taulers. Un triple visitant els apropava en el marcador i Berni demanava temps mort per reordenar l’equip. Un gran triple visitant els deixava a només quatre punts quan restaven quatre minuts per finalitzar el període. Duch apareixia quan més se’l necessitava amb un triple. El partit s’interrompia després de diverses accions rocambolesques. Doche amb una cistella després de rebot ofensiu donava aire als de Berni. El final del tercer quart arribava amb una cistella sobre la botzina d’Ousmane (69-60).

L’últim quart començava amb energia per part dels dos equips, els visitants s’apropaven en el marcador perillosament, però Duch amb un altre triple salvador donava aire als blaus. Una cistella d’Ousmane que continuava fent un gran partit en la seva estrena obligava l’entrenador visitant a demanar temps mort. Ndour continuava de dolç i dominava a plaer en els dos costats de la pista, restava poc de partit i semblava que els tarragonins ho tenien fet. L’entrenador visitant demanava temps mort després d’una altra esmaixada d’Ousmane (84-71). Duch aconseguia un altre triple i Ndour tancava el rebot i Güixens també de tres, es sumava a la festa. El partit finalitzava amb un marcador de 92 a 75.